Toenperän kirjasto

 

 

 VERKKOKIRJASTO

E-KIRJAT

     Juvan kulttuurisivut - Toenperän kirjaston ylläpitämä paikalliskulttuurin sivusto

Rajulukupusu - yläkoulun lukudiplomi Toenperän kirjastoissa  Lukukettu - alakoulun lukudiplomi Toenperän kirjastossa  Ketunpentu - alle kouluikäisten lukudiplomi Toenperän kirjastossa

E-AINEISTOT
ASIAKKAAN AVAIMET
TAPAHTUMAKALENTERI

LASTEN JA NUORTEN KIRJASTO

 

Mitä yhteistä on Le Mondella, New York Timesilla, Helsingin Sanomilla ja Vihreällä Langalla? Niitä kaikkia voit lukea Toenperän kirjastoissa.

 

AIKAKAUS- JA SANOMALEHDET

 

Aikakauslehtien viimeiset numerot ovat Toenperän kirjastoissa luettavissa. Aikakauslehtien vanhempia numeroita voi lainata ja varata. Lehdet ovat varattavissa vasta kun seuraava numero on saapunut kirjastoon. Käytettävissäsi ovat kaikki Lumme-kirjastojen tilaamat lehdet!

 

Aikakaus- ja sanomalehtiä on mahdollista lukea myös digitoituina kirjastossa omilla mobiililaitteilla tai kirjaston tietokoneilla.

 

Sanomalehtiä ei lainata kotiin.

 

Seuraavan vuoden lehtitilauksista voit tehdä hankintaehdotuksia kirjastoihin.

 

 

Kuvaaja Päivi Lehmusvuori 2013

Toenperän lehdet

Lue lehtiä verkossa

 

 

TOENPERÄN LEHDET

Toenperän lehdet 2020

Lehtiluetteloon on merkitty mihin kirjastoon lehdet on tilattu ja kuinka kauan niitä säilytetään.

LUE LEHTIÄ VERKOSSA

e-Magz -aikakauslehtipalvelu

Etelä-Savon kirjastojen yhdessä hankkimaan eMagz-palvelussa on tällä hetkellä 145 lehteä luettavissa. Lehtiä voi lukea kirjastossa joko tabletilla, omalla kannettavalla, puhelimella tai kirjaston asiointipäätteiltä. Käyttö vain kirjastossa.

 

E-press-sanomalehtipalvelu

ePress-palvelussa on kattavasti suomalaisia sanomalehtiä.   Käyttö vain kirjastossa. Palvelusta löytyy sekä pienet paikallislehdet että isot valtamedialehdet. Käyttö vain kirjastossa.

 

PressReader

Kansainvälinen lehtitietokanta. Palvelu tarjoaa pääsyn yli 500 sanomalehteen 70 maasta 37 eri kielellä. Lehdet ovat luettavissa ilmestymispäivänä, yleensä 60 päivän ajan ilmestymisestä. Käyttö vain kirjastossa.

 

A B C D E F G

H I J K L   

M N O P Q R S  

T U V X Y Z Å Ä Ö